ул.Мизия 2, Кършияка

Срещу хотел "Санкт Петербург"

Пон - Пет: 10:00 - 17:00

Събота: 10:00 - 14:00
Неделя: Почивен

Модерно мъжко подстригване Пловдив - Deni cuts hair

Дени от DeniCutsHair.com

Това съм аз , Дени. Занимавам с мъжко подстригване от много малка и мога да кажа ,че барберството е моята страст. 

Много обичам да правя стилни мъжки прически и бради.  

Залагам само на професионалното оборудване и съм почитателка на марката WAHL – според мен най-добрите американски машинки за подстригване. За тример съм избрала моделът на BaByliss FX Skeleton, защото наистина превъзхожда с много всички други модели на пазара. 

Интсрументите, които наистина обожавам, са японските ми гребени на Y.S.Park, които превръщат подстригването в удоволствие за мен и клиентите. Разресването е толкова лесно, не се огъват, не наелктризират косата, не се хлъзгат дори и мокри и заради ръчно затъпените си връхчета никога не причиняват дискомфорт на скалпа. Просто са перфектни ! 

Обичам много новостите и нововъведенията. Постоянно си купувам нови машинки и уреди за разкрасяване като за пример последният модел на английския сешоар за коса Dyson, който наистина суши косата поне 3 пъти по-бързо от всеки друг сешоар, който съм ползвала до сега.

 Последното нещо, което си взех е въздушна четка(AirBrush) на американската марка Tomb45 за оформяне на линията на косата и брадата, която започвам да използвам все по често.